13 Haziran 2009 Cumartesi

Komik Olay

1- Rize"de iki kan davalı adam sokak ortasında birbirlerini görüp ateş etmeye başlamışlar. Olay sonunda yoldan geçen 6 kişi yaralanmıştı.

2- Yine Rize"de düğün kutlamalarında havaya ateş eden düğün sahibi 16 kişiyi yaraladı. Adam 3 mt tavanı olan düğün salonunda ateş etmişti. Pompalı tüfekten çıkan saçmlarda milleti yaralamıştı.
--Buda aileden---
Benim amcaoğlu içki içen bir adam. Yengemde çok şikayetçi bu durumdan.
Herneyse bu yine içmiş bi öğlen vakti. Eve giderken aklına karpuz almak gelmiş. Manava gitmiş manavdaki eleman "seç bi tane abi" demiş buna. Bu da üst üste sıralanmış karpuzların en alttakini çekip almış. Alttakini alınca diğerleride yerçekimine dayanamayıp düşmüş. Bütün karpuzları dağıtan bizim amcaoğlu kaçmaya başlamış. Manavda demir ağırlıklardan birini bunun arkasından sallamış. Tam da kafaya oturtmuş. Bizimki gitmiş bir eczaneye kafayı sardırmış. Eve gitmiş. Kapıyı açıp içeri girmiş. o sırada yemek yapmakta olan yengem elinde bıçak olduğunu unutup amcaoğlunun yanına gitmiş. Baştan aşağı alkol kokan amcaoğlunu görünce yine bağırmaya başlamış "yine mi içtin" diye. kafasına aldığı darbenin etkisiyle yengemin elinde bıçağı gören amcaoğlu yengemin kendisini bıçaklayacağını sanmış. Başlamış kaçmaya merdivenlerin sonunda takılıp düştükten sonra kardeşine gidip orda yatmış. Gündüzleyin eve gelip yengemden özür dilemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder