28 Eylül 2009 Pazartesi

Cifut Tv : Baba Haber Bülteni

Günaydın , iyi geceler ve yer yer tünaydın ya da her biri efendim.. Gün geçmiyor ki yeni bir haber bomba gibi haber dünyasına düşmesin ve galaksimizde büyük bir etki yapmasın..artık dünyadan haberleri sizinle paylaşmak için kendimi, beni ve yer yer kişiliğimi feda ediyorum..elimden geldiğince ayağımdan gittiğince size zor şartlarda gezegenden haberler aktaracağım..


ün ortası ana haberlerinden bir kafa gol..iyi geceler günaydın yada her biri sayın seyirciler..

kenya'da alçaklığı 354 milimetreyi bulan gelgit dalgaları yüzünden başkent naurobi'nin bazı kısımları töhmet altında kaldı. Yetkililer, bu kadar yüksek olması beklenmeyen dalgaların yaptığının ayıp oludunu belirtip "biz dalga geçilecek ülke miyiz ulen" dediler.
geçtiğimiz yıllarda kenya'da sivil toplum örgütlerinin baskısıyla "ahtapotlar da kondom kullansın" başlıklı bir panel düzenlenmiş bu panele konuşmacı olarak katılan karpatlarin bisiklet tamircisi mümin amca bu "panel sizinle dalga geçer oğlum" demişti.

evet sayın seyirciler elimize geçen ani bir haberi aktarıyoruz.. bugün öğle ya da gece ya da her biri saatlerinde dans ederken uzayda kaybolan balerinler tum aramalara rağmen bulundu. bu duruma pek sevinen hacıvatlar komitesi olayı yetmiş palyaçoyu dinamitle patlatarak kutladılar. duruma bir anlam veremeyen yüzlerce fizik profesörü çıldırarak tımarhaneye yatırıldılar. duruma bir anlam verebilen paraşütçüler ise törenle şovalye yapıldılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder