13 Ağustos 2009 Perşembe

Cinsel sorular Sperm- Meni Tadı sperm yutmak

Sperm Yutmak Tehlikelimidir?
(alıntıdır)

Değildir , Sperm yutmanın hiç bir olumsuz yanı yoktur , hatta cilde yararlı olduğuda ortaya koyulmuştur. Ancak bazı kadınlar spermin tadından ve kokusundan hoşlanmaz.
Konunun, Sağlık yanına değinemeyeceğim. Ancak yüzyıllardır tıptan bir uyarı gelmediğine göre zararsız olduğu kesin. Öyle faydalı bir şey olduğuna da inanmıyorum öyle olsaydı,Eczanelerde satılırdı.

Neyse,

Herkes için sıkıcı olan bir konu bu aslında. Erkeğin hoşuna giden ama kadından direk isteyemediği, kadın için tadı iğrenç ancak bunun yanında erkeğini memnun edememe olayı...

Mantık yürütürsek ;

- Tadı kadın için iğrenç.
- Erkek Olaydan Hoşlanıyor.
- Dil Tad alma duyusu.
- Kadın erkek için yapmak istiyor.
- Erkek (düşünceli olanlar) kadından direk isteyemiyor.

Bu verilerle olayın çözümü çok kolay..

işte bayanlara çözüm...

Olayı iki taraf için de problem haline getirmeyin. Dilinize değdirmeden, çok hızlı bir şekilde, direk yutun... Aynı küçükken içirilen o iğrenç şuruplarda yaptığınız gibi.
erkişi bolca tarçın yerse, tadının tarçına benzeyeceği salgının tadı. **

çok tuzlu olanı anglofon memleketlerinde precum tabir edilen coitus esnasında ejakülasyon öncesi çıkan sıvıdır. ejakülasyonla açığa çıkan asıl meni çok da tuzlu değildir.
spermin tadı nasıldır bilmek pek mümkün değil zira bir oral ejakulasyon faaliyetin nesnesi olsanız bile aldığınız tad meninin bol şeker ve mineral içermesinden ötürü buruk olması umulan tadıdır. sperm tadmak için onu içerisinde yüzdüğü sıvıdan ayırmak gerekir. kasmaya değer mi bilemiyorum, artık sizin tutkunuza kalmış.
teorik olarak gerçekleşebilecek bir rxn sonucu tuzlu olduğu düşünülebilir, ama düşük aist+baz = tuz rxn pratikte olamaz, ayrıca içeriğindeki fruktozun aromatik bir yapısı olması tadın kolay sınıflanamayacağını düşündürüyor. dolayısıyla bir bilim adamının deney yaparak sonucu açıklaması gereken konu.

hatunların öğrenmek için mecburi oral seks yapmak zorunda oldukları olgu.(alıntıdır)

4 yorum:

  1. slm ben batuhan 05318801471 ateşli bayanlar arayın mutlu olun evli bekar dul farketmez sevgiye ilgiye hasret kalmış kaçamak seven bayanlar yaş önemli değil arayın görüşelim mutlu olalım memnun kalırsınız bayanlar arayın özelede açık 05318801471sms watsap cari

    YanıtlaSil
  2. SSATLERCE AM YALARIM YALARKEN GÖZLERİN İÇİNE BAKARDIM YAŞ 38 5464768882

    YanıtlaSil
  3. bana kadınlık organını emdircek azgın bayanlar yaşın 39 saatlerce klitoris emerim 551 179 71 25 esmerim mersin

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil