15 Temmuz 2009 Çarşamba

Bunlarda Kro kız modellerinden bazı görüntüler...




pantolon üzerine etek giyinirler
-beyaz elbisenin içine siyah çamaşır giyinirler
-erkekleri dinlediği müzikle giydiği elbiseyle yargılarlar...
-15cmlik topuklu ayakkabı giyerler
-parmakları yüzükle doldururlar
-ve paylaço gibi giyinirler
-İsmail yk, berdan mardini,gökhan özen sever ve dinlerler
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /komik-seyler/26116-kiro-kizlar-deli.html
-Keremcem zırtapozu uğruna ağlarlar
-zevksizdirler her kaslı güçlü erkeğe yakışıklı derler
-o kadar zevksiz giyinirlerki sormayın çingene pembesi favori renkleridir Zerafetten nasiplerini almamışlardır göbeklerini göstermekten büyük haz duyarlar oysaki hiçte yakışmaz .....
-yazın kavurucu sıcagında bot giyerler.
-botu giydikleri yetmiyomuş gibi bide daracık kotlarının pacalarını içeriye sokarlar...
-Kitap okumanın kafayı yemeye neden olacağına inanır
-BEYAZ ÇORAP GİYERLERR......
-küfür etmeyi çok iyi bi yetenek zannederler

-metal muzik dinleyenlerin yanından geçmezlerr.....
-yüzlerine bir kilo fondoten sürerler......fillii boya gibi olurlarr...
-kro kız kurdanı ağzına götürürr..içerede oyalar sonra çıkarır bakar...
ve tekrar kürdanı dişleri arasına sokarr........iiğğğğğğğğğğğğ.
-babaya peder diye hitap eder......
-sakızı ukalaca çiğner....
-herşeyi bildiğini sanırrr..... by.. antikırokız................... ...........................
şimdi yaa...gerçektende.. insanları zevklerine tercihlerine göre yargılamak doğru olmamalı... ..kişi şayet paçasını bot içine sokuyorsa.. çamur olacak bir paçanın temizlenme külfeti.. yerlerde sürünüp eskime katsayısı ile doğru orantılıdır.. esasen herkesin bir sakız çiğneyişi vardır.. birinin diğerine göre sakız çiğneyişi diğerine göre saçma gelebilir.. birine göre ukalaca olabilir..
kırokızlar.. akımı öncüleri mutlaka ..metal dinleyecek diye bir kurala katılmıyorum.. bende.. kırok erkek değilim ancak.. metal dinlemiyorum..
15 cmlik papuc giyme kabiliyet meselesidir herkes.. bu tür yetenek sarfedemez.. çekememezlik başka şey.. kuru iftira başka şey.. hali vakti yerinde biriside altın gümüş takıyı ister eline takar ister kolu yada boynuna kime ne..
soğuk bir kış günü üşüyüp yok sen içe atlet giydin dışa.. şunu bunu.. görgüsüzlüğün dik alası zannımca..
.. her şey olağan burda yerli yerinde.. ammaa velaakin..kişinin öz babasına peder diye hitap etmesi de .. tamamen zırtapozluk bence.. üstelik kürdanı dişine sokup bakıp.. adabı muaşerat kurallarının altüst edilmesi de.. pek şık olmayan eylem zannımca..
.. gerçektende.. serçe parmak sokulup cırk cırk ettirilen.. adeta öttürülen bir kulak neyse ne.. görmemek için gözlerimi kaçırır yan tarafa bakarım.. ama.. bir süre sonra ses kesilipte.. hah bıraktı bu pis eylemi diye dönüp bakmamla birlikte.. serçe parmak ucunu.. bir ilim adamı nazarı dikkati ile mercek altına yatırmış bünye.. .. az sonra.. tekrar icraata başladım mı.. kişileri kendi vicdanı ile başbaşa bırakmak gerektiğine inanmış gönül vermiş ben.. ses etmesemde.. ileriki yıllarda.. görüşmek istediğim kişiler listesinde.. son sıralarda yer alan.. bu tür yapılanmalara oluşumlara.. pek sıcak bakmam..
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu http://www.webhatti.com/showthread.php?t=26116
.. kişinin çevreye saygı duyması ilkin kendine saygı duyması ile başlar.. çalı süpürgesi taraz taraz bir baş ile sokağa çıkmadan evelcesi kendine çeki düzen verir.. aynada bir kendini suale çeker.. göz kenarındaki çapakları aldınmı diye sorgular.. ağız burun kenarımda.. dişim kıyı köşesinde bir şey kaldımı diye gözden geçirir.. her yerde rahatlıkla bulunan.. kulağa sokmanla birlikte sapı elinde kalıp.. pamuğu içeri kaçan.. çubuklar.. ile günlük rutin temizliği yapar.. kendine saygını gösterirsen..
ne kaşıntı mazeretine sığınırsın.. nede birine rahatsızlık.. veririsin.. bu ile birlikte.. kız milletinin erkeğe oranla.. sümkürme.. ve çevreye tükürme azlığı itibarı ile.. seyrekliğinin.. haklı gururu ile.. bir iki münferit vakanın da
nazarı dikkate alınmaması gerekliliği ile.. teminden beri dediğim şekliyle
dışarıda da.. başkalarına dolaylı olarak saygılı olursun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder