22 Mayıs 2009 Cuma

Laf Ebeleri Cem Yilmaz | DVB XviD Cocero



Laf Ebeleri Cem Yilmaz | DVB XviD Cocero | 684 Mb.









Şebnem Dönmez sunuyor, Cem Yılmaz eşlik ediyor
Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez’in sunduğu programda üçer kişiden oluşan iki takım birbirleriyle rekabet ediyor. Oyuncuları televizyon ekranlarından, sinema ve tiyatro dünyasından tanıyorsunuz: Ömür Arpacı, İlker Aylık, Bilal Çatalçekiç, Taner Ergör, Aykut Taşkın ve Emre Özcan. Hepsi birbirinden komik, zeki, enerjik ve başarılı isimlere bu hafta Cem Yılmaz eşlik ediyor, kahkaha tufanı sizi bekliyor.

Benzer programlardan farklı!
TürkMax izleyicileri, Laf Ebeleri’nde başka programlarda olmayan oyunları gördüler. Bütün oyunlardaki performanslar spontane gelişiyor ve bu doğaçlama temelli program oyuncuların kıvrak zekalarına dayanıyor. Söz komedisine dayalı bir espri anlayışı üzerine kurulu. Bu komedi anlayışıyla Laf Ebeleri, benzer programlardan ayırıyor ve mizah anlayışı olarak daha üst bir seviyeye taşıyor.

Hem izleyici, hem seyirci eğleniyor!
Seyircilerin de katılacağı oyunlarda birbirinden değişik etaplar bulunuyor ama, yaratıcılık, doğaçlama, uydurma, oyunculuk gibi yetenekler tüm etaplarda gerekiyor. Etaplardaki oyunlar genelde kelimeler, yasak harfler ve tahmin etmek üzerine kurulu.




http://rapidshare.com/files/226513827/Laf.Ebeleri.Cem.Yilmaz.part1.rar
http://rapidshare.com/files/226514294/Laf.Ebeleri.Cem.Yilmaz.part2.rar
http://rapidshare.com/files/226514734/Laf.Ebeleri.Cem.Yilmaz.part3.rar
http://rapidshare.com/files/226514941/Laf.Ebeleri.Cem.Yilmaz.part4.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder